جانشین پلیس راه فراجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد. 

بارش برف - جاده

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور در روز ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: در حال حاضر محور چالوس در مسیر شمال به جنوب درمحدوده‌های مرزن‌آباد، میانک، ولی‌آباد و هریجان با ترافیک نیمه‌سنگین اما روان مواجه است.

وی افزود: در محور هراز نیز در مسیر شمال به جنوب، محدوده آب‌اسک و همچنین در محور فیروزکوه در محدوده‌های پل سفید و دماوند ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.

سرهنگ محبی ادامه داد: آزادراه قزوین - رشت در مسیر شمال به جنوب محدوده ورودی رودبار، آزادراه ساوه - تهران در محدوده احمدآباد مستوفی و آزادراه قم ـ تهران در محدوده شهر آفتاب نیز دارای ترافیک نیمه‌سنگین هستند.

به گفته وی، تردد در محور قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس و آزادراه تهران – شمال در مسیر رفت و برگشت، همچنین در مسیر جنوب به شمال محورهای چالوس، فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت روان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا درباره وضعیت جوی نیز تصریح کرد: محور چالوس در ارتفاعات با بارش برف و باران همراه است، در حالی که سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

وی افزود: همچنین در برخی محورهای استان مازندران بارش برف و باران و در محورهایی از استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، لرستان، کردستان، خوزستان، گلستان و خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی بارش باران گزارش شده است.

سرهنگ محبی در پایان با اشاره به محورهای مسدود گفت: کمربندی شرقی شهر کرمانشاه در مسیر رفت و برگشت مسدود بوده و تردد از مسیرهای جایگزین کمربندی غربی و داخل شهر انجام می‌شود. همچنین محورهای پونل–خلخال، پاتاوه–دهدشت و کمربندی یاسوج–اصفهان مسدود هستند و برخی محورهای دارای انسداد فصلی از جمله گنجنامه–تویسرکان، سروآباد–پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت–پادنا و وازک–بلده نیز همچنان بسته است.

کد خبر 1028434
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پليس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha